Servicii

Awesome Image

Transporturi rutiere de marfuri

Oriunde si oricand, la dispozitia dvs!

Transportam marfuri intern si international, din / spre Europa, in sistem de coletarie, incarcari partiale de la 1 palet pana la incarcari complete. Cea mai frecventa ruta este din/spre Germania, dar transportam cu succes si din/spre Austria, Elvetia, Danemarca, Franta, Marea Britanie, Italia, Spania, Portugalia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Cehia, Slovacia, Polonia, Slovenia, Croatia, Serbia, Bulgaria, Turcia, Grecia, etc.

Transporturile se realizeaza atat prin camioane inchiriate, dar si prin colaborari cu aproximativ 1700 de parteneri, si ne asigura astfel o flota impresionanta, ce acopera orice tip de ceerre si orice tip de transport, pana la transporturi speciale, cu masini insotitoare, transporturi agabaritice atat ca tonaj cat si ca dimensiuni.

SmartSpedition - Depozitare

Depozitare

Asiguram depozitarea marfurilor in depozitul propriu in suprafata de 500 mp (comuna Ciorogarla , jud Ilfov) pentru activitati de depozitare temporara sau activitati de tranzit, sau marfa a carei destinatie finala este alta tara in afara Romaniei. De asemenea, avem depozite inchiriate in puncte strategice din tara, Arad, Cluj Napoca si Brasov unde puntem asigura depozitare pe termen scurt sau lung dar si distributie interna cu masinile proprii, atat in zone cu restrictii cat si in zone unde este necesara autorizare suplimentara.

Depozitul este clasa A in conformitate cu normele legislative in vigoare in ceea ce priveste protectia muncii si PSI asigurand angajatilor nu numai conditii europene din punct de vedere al dotarii si amenajarii acestuia, dar si din punct de vedere al securitatii si protectiei pe durata desfasurarii activitatii.

Oferim si servicii de logistica, de la preluare marfa, verificare, depozitare si ulterior incarcare in vederea expedierii.

SmartSpedition - Casa Expeditii SmartSpedition - Casa Expeditii

Casa de Expeditii

Ca si casa de expeditie, ne ocupam cu succes de intermedierea serviciilor de transport si servicii conexe, incepand cu preluarea marfii, rapoarte zilnice privind pozitia camioanelor, asigurarea marfii pe durata transportului, urmarirea desfasurarii transportului conform programului stabilit si in timpii stabiliti, livrarea la timp si fara probleme a marfii.

Pentru a inlesni colaborarea cu partenerii straini, am creat departamente multilingvistice, astfel ca ne putem lauda acum cu:

  • departament germana: este format din vorbitori nativi de limba germana si executa transporturi spre / din tarile: Germania, Austria, Elvetia;
  • departament engleza: este format din vorbitori de limba engleza si executa transporturi spre/ din Marea Britanie, tarile nordice: Danemarca, Suedia, Norvegia si Finlanda, Cehia, Slovacia, Polonia, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Grecia.
  • departament franceza: este format din vorbitori de limba franceza si executa transpotturi spre/ din Franta, Belgia.
  • departament tari flamande: vorbitori de engleza si franceza si executa transporturi din / spre Belgia, Olanda si Luxemburg.
  • departament italiana /spaniola/ portugheza : vorbitori de limba italiana, spaniola si engleza si executa transporturi din/ spre Italia, Spania, Portugalia, etc.

Copyright © Smart Spedition 2016. Toate drepturile rezervate.